loader image

Selina Balık İşletme Tesisi

Selina Logo

Füme Fileto Alabalık Tarifi !

Malzemeler:

  • 250 gram fümelenmiş alabalık fileto
  • 1 küçük kırmızı soğan
  • 1 limonun suyu
  • 1 yemek kaşığı taze kişniş yaprakları
  • Tuz ve karabiber
  • Kraker veya ekmek dilimleri

Yapılışı:

  1. Fümelenmiş alabalık filetolarını ince dilimler halinde kesin ve servis tabağına yerleştirin.
  2. Avokadonun kabuğunu soyun ve küp şeklinde doğrayın. Kırmızı soğanı ince dilimler halinde kesin.
  3. Bir kasede kırmızı soğan, taze kişniş yaprakları, limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırın.
  4. Hazırladığınız avokado salatasını fümelenmiş alabalık filetolarının üzerine yerleştirin.
  5. Kraker veya ekmek dilimleriyle servis yapın.

Bu tarif hafif ve lezzetli bir aperatif olacaktır. Afiyet olsun!

Tags :